Werken bij HGM. betekent je passie omzetten in impact.

Bekijk hier de openstaande vacatures.

Bij HGM geloven we dat talent de drijvende kracht is achter ons succes. Gevestigd in het bruisende hart van Breda, maar met een team verspreid over heel Nederland zijn we altijd op zoek naar gedreven individuen die onze visie delen en willen bijdragen aan het realiseren van de ambities van onze klanten.

Heb je een passie voor subsidies, een scherp analytisch vermogen en de wens om deel uit te maken van een dynamisch en vooruitstrevend team? Dan willen we graag van je horen!

Zelfs als er op dit moment geen specifieke vacatures openstaan die aansluiten bij jouw profiel, moedigen we je aan om een open sollicitatie te sturen. Bij HGM erkennen we dat uitzonderlijk talent niet verloren mag gaan en we staan altijd open voor professionals die ons team kunnen versterken en verrijken.

Ben jij er van overtuigd dat jij bij ons past en dat wij jouw capaciteiten goed kunnen inzetten, stuur ons dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar m.claessens@hgm.eu 

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling