Terug naar overzicht
Subsidie Personeel/HRM
14 december 2018

Wijziging in de subsidie PRAKTIJKLEREN

De subsidieregeling praktijkleren gaat definitief door tot 2023. Eerder werd gezegd dat de regeling eind dit jaar zou komen te vervallen, maar de Minister van OCW heeft anders besloten.

Er zijn enkele wijzigingen op de regeling doorgevoerd. Zo is de jaarlijkse deadline met een dag vervroegd naar 16 september. Ook wordt het CROHO-onderdeel gezondheidszorg, gedrag en maatschappij toegevoegd aan de regeling. Hierbij wordt ingespeeld op de behoefte aan uitbreiding in de sector Zorg en Welzijn.

De regeling opent weer in juni 2019 en sluit op maandag 16 september 2019. Tijdens deze opening heeft u de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor het bieden van leer-/werkplaatsen voor het schooljaar 2018/2019.

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Subsidie Praktijkleren ook in 2019
Subsidieregeling Praktijkleren kans voor werkgevers èn kandidaten

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling