Subsidies zijn cruciaal voor bedrijven en organisaties die investeren in onderzoek en ontwikkeling. Een aantrekkelijke subsidieregeling in Nederland is de WBSO Subsidie (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk). Hiermee kunnen ondernemers innovatieve projecten stimuleren en R&D-kosten besparen.

Wat is de WBSO subsidie?

De WBSO is een fiscale regeling van de Nederlandse overheid die R&D-werkzaamheden voor ondernemingen aantrekkelijker maakt. Deze subsidie compenseert de loonkosten voor medewerkers die betrokken zijn bij innovatieve projecten, waardoor het innovatiebudget wordt versterkt.

Meer informatie over WBSO

WBSO Subsidie aanvragen voor 2023

De deadline voor WBSO-subsidieaanvragen voor het jaar 2023 nadert snel, namelijk op 30 september. Deze cruciale datum markeert de laatste mogelijkheid om een aanvraag voor WBSO subsidie in te dienen voor het jaar 2023. Hierdoor is tijdige indiening van je aanvraag van essentieel belang om gedurende het hele jaar te kunnen profiteren van de voordelen. Neem dus geen risico en zorg ervoor dat je WBSO aanvraag vóór de deadline wordt ingediend.

Waarom nu actie ondernemen?

Een gedetailleerde aanvraag is van cruciaal belang om goedkeuring te krijgen voor de WBSO. Het indienen van de aanvraag kan aanzienlijke tijd in beslag nemen, vooral bij complexe projecten waarin technische details en innovatieve aspecten moeten worden beschreven. Daarom is het raadzaam om niet te wachten en nu actie te ondernemen, zodat je voldoende tijd hebt om de aanvraag zorgvuldig voor te bereiden en in te dienen. Op die manier vergroot je jouw kansen op een succesvolle goedkeuring en profiteer je optimaal van de WBSO subsidie voor uw innovatieve project.

Contacteer HGM voor deskundig advies

Bij HGM helpen ervaren consultants je met de WBSO-subsidieaanvraag. We begrijpen het belang van innovatie voor jouw organisatie en zijn experts in de WBSO-regeling. Maximaliseer je subsidiekansen met onze hulp.

Contacteer ons vandaag nog om de WBSO subsidie voor jouw innovatieve project te verkrijgen. De deadline nadert snel, dus mis deze waardevolle mogelijkheid niet.

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

5 Tips: Hoe bereid ik mij goed voor op een WBSO controle?
6 veel gemaakte fouten bij WBSO realisatiemelding
WBSO Kosten & uitgaven: (Deel 1) Valkuilen bij keuze voor forfaitair tarief

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling