Naast de vereiste certificeringen op gebied van voeding heeft het bedrijf op eigen initiatief ingezet op Clean Label technologie.

Maxima Seafood is een internationaal bedrijf in het duurzaam leveren van kwaliteit vis, schaal- en schelpdieren. Zij kopen, verwerken én leveren vol trots diverse soorten vis. Dagverse kwaliteit wordt steeds meer een vereiste van de consument. Wanneer de dagverse vis bij Maxima Seafood binnenkomt, verwerken zij het direct. Vervolgens wordt het in hoog tempo getransporteerd. Zo levert het bedrijf constante kwaliteit aan vishandelaren, visgroothandels en visimporteurs over de hele wereld.

 

Clean Label Technologie

Naast de vereiste certificeringen op gebied van voeding heeft het bedrijf op eigen initiatief ingezet op Clean Label technologie. Maxima Seafood producten met het Clean Label worden verwerkt op basis van volledige natuurlijke grondstoffen en onomstreden technieken. Voor deze technologie hebben zij alternatieve ontwikkeld voor schadelijke procestechnologieën en niet natuurlijke kleur-, smaak en conserveringsmiddelen.

 

Innovatie versneld dankzij WBSO-subsidie

Dit project wordt ondersteun met subsidie. De financiële bijdrage komt voort uit de WBSO-regeling. WBSO is loonkostensubsidie, in de vorm van vermindering van de loonheffing voor u en uw medewerkers die het R&D-werk verrichten. Deze WBSO-subsidie is bedoeld voor iedere ondernemer in Nederland die R&D-verricht.

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Succesverhaal: Innovatiesubsidie voor ontwikkelen van een nieuwe zeug!
Zonder verduurzaming moet helft van de kantoren mogelijk sluiten

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling