Met trots kondigen we aan dat sinds onze recente aansluiting bij Sports + Vitality, de eerste subsidie voor een van hun leden al is binnengehaald! Dit markeert het begin van wat belooft een vruchtbare samenwerking te worden.

Het belang van onze samenwerking

Subsidies zijn cruciaal voor innovatie en ontwikkeling. Ze bieden de financiële ruggengraat voor bedrijven om te groeien, te innoveren en hun visie te realiseren. Ze vormen niet alleen een financiële stimulans, maar ook een erkenning van het potentieel van een bedrijf. Ze vormen niet alleen een financiële stimulans, maar ook een erkenning van het potentieel van een bedrijf. Nederland, met zijn uitgebreide aanbod van meer dan 1800 subsidieregelingen, biedt talloze kansen. Echter, het vinden van de juiste regeling kan complex zijn. Hier komt HGM in beeld, met onze diepgaande kennis en expertise, kunnen we bedrijven helpen de juiste subsidie te identificeren en te verkrijgen.

De kracht van samenwerking

Onze samenwerking met Sports + Vitality is niet zomaar een samenwerking; het is een strategisch partnerschap. Door het bundelen van onze krachten, kunnen we de sport- en vitaliteitssector op een meer holistische en effectieve manier bedienen. We zijn ervan overtuigd dat door samen te werken en te innoveren, we de grenzen van wat mogelijk is kunnen verleggen. Voor bedrijven die actief zijn in deze bruisende sector, biedt deze samenwerking een unieke kans.

Meer over HGM

HGM staat bekend als een pionier in het faciliteren van subsidies voor innovatieve projecten. We zien onszelf als de brug tussen ambitieuze bedrijven en de financiële middelen die ze nodig hebben om hun visie te realiseren. Door subsidies te koppelen aan de juiste projecten, zorgen we ervoor dat bedrijven hun doelen kunnen bereiken met minimale risico’s.

We nodigen geïnteresseerde partijen van harte uit voor een diepgaand kennismakingsgesprek, waarin we de mogelijkheden van een vruchtbare samenwerking kunnen verkennen.

Plan vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Word ook partner van HGM en ontdek nieuwe groeimogelijkheden!

Ben je op zoek naar manieren om je klanten beter te bedienen en je bedrijfsresultaten te verbeteren? Overweeg dan een partnerschap met HGM. Net als bij Sports + Vitality bieden we onze partners uitgebreide kennis over subsidiemogelijkheden, wat de besluitvorming van klanten versnelt en de waarde van je aanbod verhoogt. Bovendien profiteren onze partners van een aantrekkelijke provisie. Ontdek meer voordelen en word vandaag nog partner. Bezoek onze partnerpagina voor meer informatie.

 

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Samenwerking HGM en Financieringsgilde
Opening subsidie MIT R&D Samenwerking 2019

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling