Wat betekent dit voor ondernemers? 

HGM is vanaf oktober een samenwerking aangegaan met Financieringsgilde. Het pakket van Financieringsgilde is met een mooi woord ‘complementair’ aan de dienstverlening van HGM. Dankzij deze samenwerking kunnen we een complete financieringsoplossing bieden.

Financieringsgilde geeft ondernemers onafhankelijk advies over hun financieringsmogelijkheden. Hierbinnen komen verschillende vormen aan bod. Het aspect duurzaamheid wordt steeds nadrukkelijker als voorwaarde gesteld bij het verkrijgen van financiering. Daardoor vormen subsidies voor duurzame investeringen een belangrijk onderdeel van het financieringsaanbod.

Als ondernemer krijg je door deze samenwerking een totaaloplossing aangeboden. Je hoeft dus niet apart op zoek te gaan naar subsidies. Hierdoor ben je in staat om de financiering realistisch te koppelen aan factoren als terugverdientijd en ROI. Het gaat hierbij om bedrijfsfinanciering in de volle breedte.

Regionale samenwerking

Financieringsgilde bestaat uit 50 enthousiaste financieringsdeskundigen die mkb-ondernemers adviseren. Financieringsgilde kenmerkt zich door een persoonlijke benadering; er komt een adviseur bij je langs of je kunt afspreken bij een filiaal in de buurt. Deze persoonlijke benadering sluit aan bij de kernwaarden van HGM.

Benieuwd of je project in aanmerking komt voor subsidie of financiering? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Fors hoger subsidiebudget voor verduurzaming
Waarom ondernemers een subsidieadviseur inschakelen?

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling