In januari 2019 opent een nieuwe voucherregeling. Provincie Groningen gaat midden- en kleinbedrijven (mkb) vouchers aanbieden om ze samen te laten werken met de creatieve sector. De samenwerking moet verrassende producten en innovatieve diensten opleveren.

Het subsidiepercentage betreft 50% van de subsidiabele kosten, met een maximum bijdrage van € 5.000. De minimale investering is € 2.000. De regeling loopt in eerste instantie tot en met 31 augustus 2019.

Enkele samenwerkingsvoorbeelden:
Een horecaondernemer die zijn terrasoverkapping gaat vervangen en een designer inhuurt om een speciaal ontwerp te laten maken.
Of de winkelier die het personeel wil voorbereiden op agressief gedrag van klanten, kan een training in de vorm van een game laten ontwikkelen. Ook kan het wachtmuziekje gecomponeerd worden door een musicus en de bedrijfskleding kan duurzaam gemaakt worden in samenwerking met (mode)designers uit de creatieve industrie.

Heeft u een samenwerking? HGM helpt u eenvoudig met uw aanvraag.

085 020 11 05 

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Nieuw binnen de VIA 2019: subsidie voor IT!
Parktijkverhaal: Innovatiesubsidie voor productie eerste allergeenvrije snoepjes in Nederland

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling