Niels Gort (24) uit Breda is subsidieadviseur innovatie en scholing. Niels heeft het HGM-team in oktober versterkt. Hij zet zich in om ondernemers te ondersteunen bij de financiering van hun innovatieve of duurzame productontwikkeling.  

Een echte duizendpoot bij HGM

“Vanuit mijn commerciële studie, de ervaringen die ik in de makelaardij heb opgedaan en de diverse groep mensen die ik in deze branches heb gesproken, wist ik dat ik iets zocht waarbij mijn brede interesses getriggerd zouden worden. Het brede scala aan klanten en projecten dat werken bij HGM biedt, viel perfect samen met hetgeen ik zocht. Ook het ondersteunen en adviseren van ondernemers is iets wat mij erg motiveert om aan de slag te gaan.” 

Winnaarsmentaliteit en trots  

Niels kwam met grote ogen binnen toen hij zag wat er allemaal gedaan werd op het gebied van innovatie en verduurzaming; “Ik vind dit iets waar we als Nederland trots op mogen zijn en daarom draag ik graag een steentje bij als het gaat om het stimuleren en ondersteunen van dit soort initiatieven” 

Naast zijn werk als subsidieadviseur heeft Niels een passie voor wielrennen. Iets wat hij uit deze wereld heeft meegenomen is zijn gedrevenheid en winnaarsmentaliteit. Je kan ervan uitgaan dat hij voor elk bedrijf tot het uiterste gaat.  

Gouden tip 

De gouden tip van Niels is dat er vaak meer onder subsidies valt dan mensen in eerste instantie denken; “We zien het als adviseurs elke dag, ondernemers die hun eigen project niet innovatief genoeg vinden en denken niet in aanmerking te komen. Vaak zien wij wél mogelijkheden voor subsidies in deze projecten en de waarde die wij dan als HGM toevoegen kan dan net het verschil zijn.” Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons. Wij voeren aan de telefoon een vrijblijvende snelle check uit om te kijken voor welke regelingen jouw bedrijf mogelijk in aanmerking komt. 

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Succesverhaal: Innovatiesubsidie voor ontwikkelen van een nieuwe zeug!
Nieuwe regeling Creatieve Vouchers 2019

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling