De deadline voor het indienen van aanvragen voor MIT Kennisvouchers is dit jaar vastgesteld op 31 oktober. Als je nog niet begonnen bent met je aanvraag, is het nu je laatste kans om nog te starten. 

Wat is een MIT Kennisvoucher?

De MIT kennisvouchers zijn een mooie kans voor MKB-ondernemers om hun innovatieve ideeën te realiseren. Ze bieden financiële ondersteuning voor het inhuren van kennisinstellingen of onafhankelijke adviesbureaus om specifieke kennisvragen te beantwoorden of om een potentiële innovatie te onderzoeken. Deze vouchers kunnen tot 70% van de kosten dekken, tot een maximum van € 15.750.

Meer informatie over MIT

MIT Kennisvouchers aanvragen 

Het indienen van een MIT kennisvoucher aanvraag kan een complex proces zijn. Er zijn veel verschillende elementen om rekening mee te houden. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de aanvraag volledig en correct is, om de beste kans te hebben om de voucher te ontvangen.

Daarom raden we je aan om contact op te nemen om vrijblijvend de criteria te onderzoeken. Ons team van ervaren subsidieadviseurs kan je helpen bij het navigeren door het aanvraagproces, het beantwoorden van eventuele vragen en het zorgen voor een succesvolle aanvraag.

Waarom nu actie ondernemen?

Het is belangrijk om te onthouden dat de deadline van 31 oktober strikt is. Aanvragen die na deze datum worden ingediend, worden niet in overweging genomen. Daarom is het essentieel om jouw aanvraag zo snel mogelijk te starten en ervoor te zorgen dat deze op tijd wordt ingediend.

Mis deze kans niet om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de aanvraag en om te kijken welke andere MIT instrumenten wellicht ook interessant voor je kunnen zijn.

Ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van het proces.

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Wat zijn subsidiabele kosten voor een MIT R&D?
€ 160.000 voor MIT Haalbaarheidsronde Zeeland
Subsidie als vast onderdeel van je businessmodel

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling