Door gebruik te maken van de MIT Zuid hebben acht Zeeuwse mkb’ers ieder een subsidie van 20.000 euro ontvangen om haalbaarheidsonderzoeken uit te voeren.

Afgelopen dinsdag kwam gedeputeerde Jo-Annes de Bat persoonlijk een cheque overhandigen aan de bedrijven in Zeeland die de subsidie MIT Haalbaarheidsproject hebben aangevraagd. Onze adviseur Ron Koevoets was hierbij uitgenodigd door directeur/oprichter van RMA-Techniek, Michel Remijn, om HGM te vertegenwoordigen.

HGM heeft o.a. voor RMA-Techniek een succesvolle MIT-haalbaarheid verzorgt voor het Haalbaarheidsproject Volautomatische glasparel straal- installatie voor RVS onderdelen. Michel heeft succesvol, in Zeeland gevestigd, bedrijf in de machinebouw met een specialisatie voor de voedingsmiddelenindustrie.

Wij zijn trots samen te mogen werken aan innovatieve ontwikkelingen zoals die van RMA-Techniek.

 

Ook benieuwd wat HGM voor u kan betekenen?
Neem vandaag nog contact met ons op.

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Wat zijn subsidiabele personeelskosten bij een MIT R&D?
Opening subsidie MIT R&D Samenwerking 2019
Opnieuw bijna € 10,5 miljoen voor MIT-projecten in Zuid-Nederland (MITZUID)

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling