Wil je vanaf 1 januari 2021 gebruik maken van de WBSO subsidie, dan dient je aanvraag uiterlijk 20 december a.s. bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) binnen te zijn.

De WBSO subsidie is bedoeld voor bedrijven die technisch vernieuwende producten of programmatuur ontwikkelen. Bedrijven die hiervoor in aanmerking komen zijn actief in de maakindustrie, ICT en starters.

In 2021 is het subsidiepercentage als gevolg van de coronacrisis verhoogd van 32% in 2020 naar 40% in 2021. RVO heeft de WBSO-regels ook versoepeld. Als je gebruik maakt van de NOW-regeling is dit geen belemmering voor het tegelijkertijd aanvragen van de WBSO. De NOW-subsidie is gericht op het in dienst houden van werknemers. De WBSO kun je aanvragen voor werknemers die bij jou op de loonlijst staan.

Wat kan HGM voor mij betekenen?

HGM verzorgt jaarlijks voor een groot aantal bedrijven in diverse sectoren de WBSO aanvraag. Wij beschikken over meer dan 30 jaar expertise om jouw aanvraag tot een succes te maken. Heb je interesse om te vernemen hoe wij dit doen? Bel dan 085 0201105.

Liever een email? Dat kan natuurlijk ook.

Neemt contact op!

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Misschien ook interessant?

Vragen rondom WBSO subsidie, NOW-regeling en thuiswerkend R&D personeel
INNOVATIEBOX vanaf 2021 nog steeds aantrekkelijk

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling