Personeel & Scholing

Werkgevers en werknemers profiteren van passende scholing en een positieve werkomgeving, daarom zijn subsidies beschikbaar voor projecten gericht op leren, personeel, taalcursussen, praktijkbegeleiding, werksfeer en advies in interne communicatie.

Onze adviseurs voor personeel en scholing zijn experts in het begeleiden van ondernemers bij het verkrijgen van subsidies voor investeringen en/of initiatieven gericht op werknemersontwikkeling en opleiding.

Diepgaande expertise voor optimale resultaten

Binnen ons team hebben we diverse specialisaties op het gebied van personeel en scholing, waardoor we de beste resultaten kunnen behalen op het gebied van subsidies voor werknemersontwikkeling en opleiding. Onze adviseurs zijn bekend met zowel de pedagogische aspecten van scholing als met de specifieke subsidies voor investeringen en innovaties in personeelsontwikkeling. Dankzij deze kennis kunnen we aanvragen voor complexe regelingen deskundig begeleiden.

Bij ons kun je terecht voor subsidies met betrekking tot:

  • Opleidings- en trainingsprogramma’s voor werknemers.
  • Investeringen in programma’s voor personeelsontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
  • Initiatieven gericht op het verbeteren van de werkomgeving

Helder | Persoonlijk

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten, het begrijpen van lopende zaken en je op de hoogte houden van nieuwe subsidiemogelijkheden. Dit stelt ons in staat om snel te handelen wanneer er nieuwe subsidieregelingen zijn die relevant zijn voor jouw onderneming. Wij denken met je mee vanaf het begin van je project tot aan de afronding.

Subsidieregelingen Personeel & Scholing:

Tel mee met taal

Subsidie voor taaltrajecten, digitale vaardigheden en rekentrajecten.

Meer informatie 

Praktijkleren 

Elk erkend leerbedrijf komt in aanmerking voor de Subsidieregeling praktijkleren.

Meer informatie 

ESF Duurzame Inzetbaarheid

Subsidie voor investering in gezond, gemotiveerd en duurzaam inzetbaar personeel.

Meer informatie 

Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM) 

Ondersteund bedrijven bij het doorlichten van de onderneming,  opstellen van loopbaan- of ontwikkeladviezen en het opstellen van loopbaan- of ontwikkeladviezen

Meer informatie 

Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden (MDIEU) 

Ondersteund werkgevers bij duurzame inzetbaarheid van medewerkers en financiële steun voor werknemers die vroegtijdig willen stoppen met werken

Meer informatie 

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling