Regionale Innovatiesubsidies. Verlaag uw kosten voor industrieel onderzoek, experimentele ontwikkeling of innovatieprojecten. Vraag regionale subsidies aan. 

Niet elk project is even succesvol. Uw project testen om te kijken of het potentie heeft? Vraag speciale mkb-subsidies aan om uw kosten te verlagen.

Een haalbaarheidsonderzoek kan intern worden uitgevoerd, maar ook extern door een deskundige partij. Denk hierbij aan een kennisinstelling.

Zowel het RVO als regionale instanties bieden programma’s die u helpen met de technische haalbaarheid van uw innovatieproject. Deze regionale subsidies zijn ideaal voor mkb-bedrijven. Provincies verstrekken ook subsidies voor andere onderdelen van uw project. Denk aan industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM u met een passende regeling die het maximale uit uw project haalt. Misschien komt uw project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met u door. Samen halen we meer rendement uit uw aanvraag.

Weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor uw bedrijf?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling