Haalbaarheidssubsidies. Red je innovatie het op de markt? Dat kun je testen met een haalbaarheidsonderzoek. Haalbaarheidssubsidies verlagen je kosten hiervoor. 

Niet elk project is even succesvol. Je project testen om te kijken of het potentie heeft? Vraag speciale mkb-subsidies aan om je kosten te verlagen.

Een haalbaarheidsonderzoek kan intern worden uitgevoerd, maar ook extern door een deskundige partij. Denk hierbij aan een kennisinstelling.

Zowel het RVO als provinciale instanties bieden programma’s die je helpen met de technische haalbaarheid van je innovatieproject. Deze provinciale subsidies zijn ideaal voor mkb-bedrijven. Provincies verstrekken ook subsidies voor andere onderdelen van je project. Denk aan industrieel onderzoek en experimentele ontwikkeling.

Meer weten over deze provinciale subsidies? Neem contact met ons op: wij helpen je graag.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM je met een passende regeling die het maximale uit je project haalt. Misschien komt je project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met je door. Samen halen we meer rendement uit je aanvraag.

Weten of wat je subsidiemogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling