Onderzoek & ontwikkeling. Innovatie Subsdies: Wij maken het voor u mogelijk.

Wilt u uw innovatieproject naar een hoger niveau tillen met onderzoek en doorontwikkeling? Hiervoor zijn vele subsidieregelingen beschikbaar. U vraagt zich misschien af of uw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie? Of waar uw bedrijf aan moet voldoen. Wij geven u graag antwoord op deze en eventuele andere vragen.

HGM maakt het verschil

Dankzij de kennis en ervaring die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, helpen wij u gericht met een regeling die het maximale uit uw project haalt. Misschien komt uw project zelfs in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met u door. Samen halen we meer rendement uit uw aanvraag.

Uw ambities waarmaken

Een aanvraag kan variëren van een project met een relatief lage innovatiedrempel tot regelingen waarbij hightech innovatie moet plaatsvinden. Gezien u de aanvraag maar één keer kunt doen, is het belangrijk dat u met een doordacht en goed onderbouwd verhaal komt. Laat ons helpen om uw ambities waar te maken. Wij werken op basis van een no cure no pay werkwijze en verzorgen uw aanvraag van tot z.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Wij vertalen uw project naar subsidiekansen en volgen uw subsidiemogelijkheden op de voet. Wij verzorgen uw gehele traject van voorbereiding tot succesvolle aanvraag.  Dankzij de vakkundigheid van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen uw investeringsproject en de MIA\VAMIL regeling.

Weten wat uw mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Wilt u weten wat uw subsidiekansen zijn? Wacht niet langer en vraag een gratis gesprek aan.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling