MIT-Kennisvoucher. Inschakelen van een kennisinstelling.

Subsidie die mkb-ondernemers kunnen gebruiken om een deel van de kosten te dekken voor het inhuren van een kennisinstelling of onafhankelijk adviesbureau voor specifieke kennisvragen.

Niet elk bedrijf heeft de nodige expertise om alle onderzoeksvragen zelf te beantwoorden. Het inschakelen van een externe partij kan dan een uitkomst bieden, maar dit brengt kosten met zich mee. Gelukkig is er de MIT-kennisvoucher, een subsidie die speciaal is ontworpen om mkb-bedrijven te helpen bij het financieren van deze kosten.

Wanneer MIT-Kennisvoucher indienen?

De MIT-kennisvoucher is een uitstekende manier voor mkb-bedrijven om subsidie aan te vragen. Het is belangrijk om snel te handelen, want binnen vier maanden na het indienen van je aanvraag moet je de ondertekende opdracht van de kennisinstelling voorleggen aan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De kennisinstelling ontvangt een voucher die vervolgens bij de RVO kan worden verzilverd.

Het indienen van je aanvraag is mogelijk in vaste indienperiodes. Wil je weten wat de volgende indienperiode is? Neem contact met ons op om te onderzoeken wanneer je weer kan aanvragen. Voor deze wordt toegekend op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’, dus wees op tijd.

Wat zijn de voordelen van een MIT-Kennisvoucher? 

De MIT-kennisvoucher biedt tal van voordelen. Er zijn twee soorten vouchers beschikbaar. Kleine vouchers vergoeden € 5.250 van de rekening van de kennisinstelling, tot maximaal 70% van de totale rekening. Grote vouchers vergoeden €9.000 van de rekening van de kennisinstelling, tot maximaal 40% van de totale rekening. Wil je nog meer voordeel behalen? Overweeg dan om de MIT subsidie te combineren met de WBSO subsidie.

Kortom, de MIT-kennisvoucher is een waardevolle bron van financiering voor mkb-bedrijven die externe expertise nodig hebben. Neem contact op met HGM om te ontdekken hoe en wanneer je deze subsidie kunt aanvragen en hoe je het meeste uit je investeringen in kennis en innovatie kunt halen.

Gratis MIT-advies? Laat hier uw gegevens achter.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Heb je hulp nodig of wil je gewoon even sparren over je plannen? Bel ons, we zijn er om je te ondersteunen en samen de beste oplossingen te vinden.

Weten of je in aanmerking komt voor de MIT-kennisvoucher?

No cure, no pay. Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Gerelateerd nieuws

Prinsjesdag 2023: Het belangrijkste subsidienieuws
Uitbreiding energielijst 2023: Nieuwe kansen voor energie-investeringen
WBSO zelf aanvragen of uitbesteden?
Samenwerking sports + Vitality goed van start!

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling