Energiebesparing & milieuontlasting. Bespaar op uw energie-innovatieprojecten (hergebruik of milieubesparing) met subsidie. Er zijn volop mogelijkheden die u de helpende hand bieden.

Nederland is het boegbeeld van het creëren én leveren van energie-innovaties. Een mooi initiatief, waar vele bedrijven zich bij aansluiten. Om u te ondersteunen in uw energie- en milieu-innovatieproject, biedt de overheid subsidies. Ideaal voor nieuwe energieprojecten, hernieuwbare energiebronnen en milieubesparingsideeën

Innovatie energiebesparing subsidie aanvragen: zo doe ik dat
Subsidie aanvragen voor uw duurzame project, product of proces is eigenlijk heel eenvoudig. Een voorbeeld van zo’n subsidie is het verlagen van de kosten van uw product wanneer u het op de internationale markt brengt. Maar er zijn nog veel meer subsidies aan te vragen.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? HGM helpt u graag. Neem contact met ons op voor een subsidie energiebesparing. Samen nemen we de sprong en verlagen we uw kosten.

HGM maakt verschil 

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis

Met een flinke rugtas aan kennis en ervaring helpt HGM u met een passende regeling die het maximale uit uw project haalt. Misschien komt uw project zelfs wel in aanmerking voor meerdere regelingen. Wij spreken daarom graag de verschillende regelingen met u door. Samen halen we meer rendement uit uw aanvraag.

Weten wat uw energiesubsidie mogelijkheden zijn?

Wij helpen u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Gerelateerd nieuws

WBSO-administratie stroomlijnen? Wij geven je 5 tips
Belangrijkste subsidienieuws van prinsjesdag 2022
Unieke cross-over duurzaamheid en innovatie
Bijzondere projecten maken het adviseurschap zo mooi.

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier rechts ziet u enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling