BOSA subsidie voor bouw en onderhoud sportaccommodaties

De subsidieregeling Stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties (BOSA) is bedoeld voor amateursportorganisaties. Deze organisaties kunnen subsidie aanvragen voor bouw- en onderhoudskosten van sportaccommodaties en aanschaf van sportmaterialen.

Subsidie aanvragen

U kunt deze subsidie aanvragen voorafgaand aan de activiteiten  óf tot 12 maanden nadat de activiteiten zijn afgerond en betaald.

  • Bij een aanvraag achteraf moeten activiteiten binnen 12 maanden voorafgaande aan de indieningsdatum gerealiseerd zijn.
  • Bij een aanvraag vooraf geldt dat de activiteiten binnen maximaal 3 jaar moeten plaatsvinden.

Welke kosten komen in aanmerking voor de BOSA subsidie?

Kosten voor bouw en onderhoud

Kosten voor de bouw en het onderhoud van een sportaccommodatie en voor de aanschaf van sportmaterialen zijn subsidiabel. Deze kosten komen in aanmerking voor 20% subsidie.

Energiebesparing, toegankelijkheid, circulariteit en klimaatadaptatie

Activiteiten gericht op energiebesparing, toegankelijkheid, circulariteit en klimaatadaptatie komen in aanmerking voor 10% aanvullende subsidie (30% totaal).

Maatregelen veiligheidsbeleving

Het is ook mogelijk om subsidie aan te vragen voor maatregelen in het kader van de veiligheidsbeleving van de sportaccommodatie. Deze activiteiten komen in aanmerking voor 10% aanvullende subsidie (30% totaal).

HGM maakt het verschil

Helder . Persoonlijk . Innovatie . Kennis
Dat is waar wij voor staan. Met ruim 32 jaar kennis en ervaring helpt HGM je  graag verder met het zoeken van de juiste subsidieregeling. Wij streven ernaar om het maximale uit jouw project halen. de Dankzij de kennis en ervaring van onze adviseurs vinden zij snel de aanknopingspunten tussen jouw investeringsproject en de Subsidieregeling.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Wij helpen je graag verder! Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij van HGM helpen onze klanten van A tot Z in subsidieaanvragen.

085 – 020 11 05

Gerelateerd nieuws

INNOVATIEBOX vanaf 2021 nog steeds aantrekkelijk

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling