De Cyberweerbaarheidssubsidie is exclusief voor samenwerkingsverbanden en ondersteunt diverse vormen van samenwerking:
Niet-vitale ondernemingen bieden geen essentiële diensten of producten aan die cruciaal zijn voor de Nederlandse samenleving, in tegenstelling tot vitale sectoren zoals energie, ICT/telecom, luchtvaart en bankwezen.
Hoewel de Cyberweerbaarheidssubsidie zich richt op niet-vitale bedrijven, mogen ondernemingen uit vitale sectoren deel uitmaken van deze netwerken, omdat hun expertise en kennis kunnen bijdragen aan het verhogen van de effectiviteit van het netwerk.
Om in aanmerking te komen voor de Cyberweerbaarheidssubsidie, moet aan een aantal belangrijke voorwaarden worden voldaan:
Belangrijk om te weten is dat het cyberweerbaarheidsplan niet bedoeld is voor:
De subsidieregeling Cyberweerbaarheid biedt tot €200.000 voor de beste projectplannen die de cyberweerbaarheid van bedrijven duurzaam verhogen.
Subsidies worden toegekend aan de beste projecten, beoordeeld door een onafhankelijke adviescommissie op basis van specifieke criteria:
Bij HGM vind je gespecialiseerde ondersteuning voor jouw aanvraag van de Cyberweerbaarheidssubsidie. Wij begrijpen specifiek de uitdagingen en kansen van deze subsidie en passen onze expertise toe om jouw aanvraag succesvol te maken. Door ons het proces te laten beheren, bespaar je niet alleen tijd, maar zorgen we er ook voor dat jouw aanvraag voldoet aan alle specifieke criteria en vereisten van deze regeling. Zo kun jij je blijven richten op het versterken van de cyberweerbaarheid binnen jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw subsidieaanvraag de grootste kans van slagen heeft. Met HGM aan je zijde maximaliseer je de kans op een succesvolle subsidie voor jouw cyberweerbaarheidsproject.
HGM is met 35+ jaar ervaring een van de eerste subsidieadviesbureaus van Nederland. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
array(0) { } NULL NULL