Clean Energy Transition Partnership (CETPartnership)

Initiatief dat ondernemingen aanmoedigt om samen te werken aan innovatieve energieprojecten.

Met CETPartnership kun je subsidie krijgen om jouw energie-innovatieproject samen met buitenlandse partners op jouw locatie te demonstreren. Profiteer van deze financiële ondersteuning om jouw energie-innovatieproject naar een hoger niveau te brengen.

Wie kan CETPartnership aanvragen?

Bij deelname aan een gezamenlijk project kunnen deelnemende partners zowel publieke als particuliere organisaties zijn. Een samenwerkingsverband moet bestaan ​​uit ten minste drie verschillende entiteiten, afkomstig uit drie verschillende landen. Van deze deelnemers moeten er ten minste twee gevestigd zijn in een EU-lidstaat of een geassocieerd land. Binnen het consortium mag één partner niet meer dan 60% van de projectlast dragen.

Waar kan je de subsidie voor krijgen?

Innovatieprojecten die in aanmerking komen voor CETPartnership richten zich op een van de 12 modules, deze modules dragen bij aan belangrijkste technologische en innovatie-uitdagingen voor een duurzame economie. Deze subsidie dekt onderzoekskosten, apparatuuraanschaf, evenals reis- en verblijfskosten. Uw project dient te starten vóór 15 december 2024 en binnen 36 maanden afgerond te zijn.

De CETPartnership biedt je de gelegenheid om je innovatie te presenteren in samenwerking met internationale partners voor een breder publiek en potentiële investeerders. Een uitstekende kans om je product sneller naar de markt te brengen!

Wanneer kan je de CETPartnership aanvragen in 2023?

Het aanvragen van een CETPartnership-subsidie is alleen mogelijk tijdens officiële aanvraagrondes, die bestaan uit twee fasen. Eerst moeten geïnteresseerden een kort “pre-proposal” indienen, wat dit jaar mogelijk is van 20 september tot 22 november 2023. Alleen de meest veelbelovende voorstellen gaan door naar de tweede fase: het opstellen van een gedetailleerd “full proposal” in 2024, dat kan worden ingediend van 25 januari tot 27 maart.

Subsidiepartner HGM

Helder | Persoonlijk

HGM maakt subsidietrajecten helder en begrijpelijk voor iedereen. Met een op maat gemaakte aanpak, zorgen we dat jouw behoeften altijd voorop staan.

Weten wat je mogelijkheden zijn?

Wij helpen je graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

085 – 020 11 05

Gerelateerd nieuws

WBSO Subsidie deadline 2023 nadert

Word een HGM partner

Wij creëren al jaren financiële ruimte voor een breed scala aan bedrijven. Hier zie je enkele van onze partners.

HGM referenties subsidieHGM referenties subsidie e-healthHGM referenties subsidiesubsidie metaalindustrie hgmHGM referenties subsidieHGM referenties subsidie horeca koeling